Montarea mozaicii

Montarea mozaicii

Realizate manual cu multa migala si pasiune, modelele decorative din mozaic se adreseaza persoanelor care doresc sa-si decoreze casa intr-un mod unic, deosebit si durabil.

Mozaicul este o tehnica decorativa prin care se pot crea modele si imagini asambland impreuna piese mici de gresie, marmura sau alte materiale.

Pentru realizarea unui model, in functie de complexitatea lui sunt necesare sute sau chiar mii de piese, toate taiate si asezate manual, proces ce poate dura de la cateva ore la mai multe zile sau saptamani.

Echipa noastra executa lucrari din gresie, marmura, granit dar si alte material, cu diverse modele personalizate, lucrate manual.


Cum procedam?
  • 1. Pentru inceput venim sa facem masuratori si sa vedem locul unde urmeaza sa executam pardoseala.
  • 2. Proiectam pardoseala tinand cont de destinatia acelui loc, de ideile clientului si de alte aspecte importante.
  • 3. Proiectul il prezentam clientului pentru a-si alege modelul si culorile.
  • 4. Trecem la executarea pardoselii.
  • 5. Predam clientului pardoseala slefuita si lustruita "la oglinda".

Important:

pardoselile pe care noi le executam le predam slefuite si lustruite "la oglinda". Nu exista denivelari sau diferente pe inaltime intre piese. Dumneavoastra trebuie doar sa intretineti pardoseala corespunzator pentru a-si pastra frumusetea cat mai mult timp.

Parte componenta a capitolului serviciilor de montare a mozaicii este si decorarea bazinelor de apa. Ele, la rindul lor pot fi decorate in mod standart sau artistic.