Servicii Montare Granit si Marmura

Montarea Granitului si Marmurei

Teracota.md detine specialisti calificati in prelucrarea si montajul marmurei, granitului, travertin, calcar si piatra, scari drepte, scari elicoidale, scari pe rotund, blaturi de bucatarie, blaturi de baie, placaje verticale, placaje verticale ventilate, pardoseli normale, pardoseli in desen si pardoseli in model.

Avand in vedere ca noi avem echipamente si oameni specializati pentu slefuit lustruit pardoseli de marmura, granit, beton, recomandam cu tarie ca dupa montajul pardoselilor sa se execute operatiunea de slefuit lustruit, pentru o calitate mai buna, durabilitate in timp si luciu stralucitor.

Calcarele cristaline, marmura, travertinul si calcarul in sine, sunt roci ornamentale dar si de rezistenta. Unele sunt mai dure, celelalte, mai putin dure, insa la un moment dat toate necesita reconditionare prin slefuit-lustruit.

Operatiunea de slefuit-lustruit este o operatiune complexa si destul de plictisitoare; daca nu ai rabdare, nu respecti tehnologia si procesul de productie, nu ai rezultate.

Ca sa ne mentinem pe piata la cea mai buna calitate si randament productiv mare, am investit in tehnologie de ultima generatie ce ne permite a realiza o productie de peste 50 mp/8 ore de lucru/o singura masina, realizand un lustru rezistent si deosebit de cristalin.

Ne ocupam si de intretinerea lucrarilor, iar in cazul in care intervine vreo problema la vreo lucrare, aceasta va fi asigurata si remediata in cel mai scurt timp.

Lucrand cu echipa Teracota.md, vei avea garantia durabilitatii in timp, mai ales pentru faptul ca se lucreaza doar cu adezivi profesionali.