Instalatii electrice

Servicii Instalatii Electrice

Specialistii nostri, vin in intampinarea dumneavostra cu solutii moderne si profesionale in domeniul instalatiilor electrice pentru cladiri civile si industriale, asigurandu-va confort si siguranta.    Serviciile pe care le oferim, sunt de calitate superioara si vin in intampinarea nevoilor dumneavoastra, oferind solutii practice si economice, iar preturile practicate de catre Compania noastra sunt accesibile tuturor. 

De la partea de proiectare a lucrarii si pana la Punerea In Functiune a instalatiei,specialisti,ingineri si manageri din cadrul societatii noastre,va ofera consiliere si asistenta pentru ca proiectul dumneavoastra sa fie terminat la timp ,in cele mai bune conditii si la cea mai inalta calitate.Oferim clientilor nostri devize si oferte la cele mai mici preturi de pe piata insa ne asiguram in acelasi timp ca oferim cele mai bune servicii pentru acestia.

In general, acest tip de lucrari la instalatii electrice difera destul de mult de la caz la caz si este necesara o vizionare a constructiei respective, eventual a planurilor electrice (proiect electric) daca exista, insa se poate discuta si posibilitatea unei lucrari "la cheie" pentru instalatia electrica.

In nenumarate cazuri este mai avantajos pentru beneficiar sa i se prezinte o oferta care sa acopere toate etapele de lucru pentru instalatia electrica si de curenti slabi conform cerintelor beneficiarului cat si a propunerilor venite din partea furnizorului.

Intre lucrarile de instalatii electrice executate la cladirile de locuinte si cele industriale, cladiri de birouri, este o diferenta destul de mare atat in ceea ce priveste costurile cat si perioada de garantie.

La cladirile de locuinte (case, vile) nu ne ferim sa precizam ca instalatia electrica trebuie sa aiba "garantie pe viata" lucru foarte posibil daca folosim materiale de calitate, lucram cu oameni care isi cunosc meseria, sunt autorizati pentru asemenea lucrari, respectam normativele in vigoare. Contractele incheiate de noi pentru astfel de lucrari pot beneficia de garantie de pana la 50 ani, daca se respecta conditiile din contract, iar instalatia electrica in cauza este exploatata corect.

In general cand vorbim de o locuinta pentru cel putin o familie sunt necesare 2-3 prize pentru zona dormitoarelor, loc de lampa pe tavan, eventual aplice in unele locuri pe perete, cablarea consumatorilor specifici bucatariei ( o zona destul de importanta de consum), iluminatul exterior pe zidurile casei, circuite aer conditionat, circuite pentru curenti slabi (alarma, TV, boxe, etc).

In ceea ce priveste durata - se executa santurile (slituri) in zidurile costructiei (caramida, BCA) necesare prinderii cablajul electric si de curenti slabi ( pozarea cablajului se face ferm cu dibluri si banda montaj) Se executa priza de pamantare, montajul tablourilor electrice, legaturi in doze, punerea in functiune si proba instalatiei electrice. Daca spatiul de lucru este accesibil putem finaliza lucrarea de instalatii in aproximativ 7-10 zile lucratoare. Instalatia electrica devine perfect functionala, se poate asigura un iluminat de santier cat si locuri de priza pentru desfasurarea activitatii celorlalte echipe care lucreaza pe santier. In aceasta etapa este cuprins cel mai mare volum de munca si este cea mai importanta de aceea necesita o atentie deosebita atat din partea executantului cat si a beneficiarului. Lucrarea devine apoi ingropata, ascunsa si orice interventie ulterioara poate fi costisitoare.