Consultatia

Consultatia asupra proiectului Dumneavoastra

Decizia de a amenaja o casa sau un birou e inceputul unui proces frumos, captivant, insa, cu siguranta plin de indoieli si teama de a nu da gres. Teama de a nu gresi in alegerea celor care vor da viata ideilor pe care le ai, mai ales ca aceasta decizie presupune investitii financiare si nu ai in fiecare zi sansa unui al doilea inceput. Cel mai important lucru de care echipa Teracota.md are nevoie este timpul si disponibilitatea ta de a acorda atentie fiecarei etape necesare finalizarii unui proiect de succes. La etapa Initiala, va trebui sa ne oferiti cat mai multe detalii referitoare la proiectul Dumneavoastra. Acestea ne vor ajuta sa intelegem cit mai clar dorinta Dumneavoastra.

În baza analizei tuturor informațiilor și a schițelor preliminare ale imobilului, vom realiza modelul financiar al proiectului, pe trei dimensiuni:

  • 1. Amenajare la cel mai bun raport calitate/pret
  • 2. Amenajare de trend combinată cu piese de design,
  • 3. Amenajare de design, cu piese semnate de designeri celebri.

Îți vor fi explicate diferențele între toate acestea, pentru a putea face distincție între cele trei dimensiuni urmând ca, apoi, împreună, să decidem bugetul final.

După ce toate aceste detalii vor fi puse la punct, vei primi oferta cu fotografii și mostre, cu propuneri și variante de amenajare, concepte cu avantajele și dezavantajele lor, pe care știm să le evidențiem pentru ca tu să poți compara și alege.

Decizia de achiziție îți aparține în totalitate. Te consiliem să alegi varianta potrivită casei tale, varianta care te reprezintă, dar și cea care aduce un plus stilului tău de viață. După momentul deciziei finale, suntem pregătiți să lansăm comanda furnizorilor și brand-urilor din portofoliu ale căror produse ai decis că ți se potrivesc cel mai bine.