Desre Noi

O Echipa de Profesionisti care isi Respecta Termenele

 

In domeniul constructiilor, respectarea termenelor de realizare si a standardelor de calitate este vitala, iar seriozitatea trebuie sa fie un factor determinant in alegerea unui partener de incredere!

Teracota.md renoveaza si amenajeaza apartamente, case, vile, restaurante, spatii de birouri, standuri expozitionale, etc. Amenajarea sau renovarea unei locuinte reprezinta de cele mai multe ori o provocare, un proces care necesita informare si selectare. De aceea specialistii nostri sunt cei care va pot da o mana de ajutor sau pot fi langa dvs inca de la inceput cu consultanta si cele mai bune sfaturi pentru a alege materialele ideale si a obtine rezultatele dorite. Va ajutam sa construiti casa visurilor dvs cu ajutorul unei echipe de profesionisti cu experienta in domeniul amenajarilor interioare.

Ce oferim?

Pentru noi, tu esti elementul cheie al proiectului. Pentru ca noi credem ca amenajarea este o poveste despre tine si despre toti cei ce vor locui noul spatiu. Gusturile tale, stilul tau de viata, nevoia ta de tehnologie, timpul tau liber, hobby-urile tale, lucrurile si culorile tale personale, toate sunt ingredientele principale ale conceptului nostru. Pentru ca designul vine din interior!

Rolul nostru este sa intelegem, sa combinam si sa armonizam toate aceste date personale pentru a crea un concept unic si un design care sa te reprezinte.

Acceptam orice provocare de spatiu- apartamente, vile, birouri, magazine, baruri, constructii comerciale, spatii verzi - si multe altele.

Fiecare colt din locuinta dumneavoastra va deveni astfel cate o poveste, spatiul oferit de fiecare incapare- fie ca este limitat ori generos, poate fi amenajat in acelasi stil caracteristic sau fiecare in stil propriu, mai ales cand membrii familiei ori colegii au preferinte diferite. Baia copiilor, baia de serviciu, bucataria sau bucata de living pe care sa o reprezinte gresia si faianta intr-o variata paleta coloristica si modele, holurile dintre dormitoare, si chiar spatiul de depozitare, cu un minim de efort din partea dumneavoastra si cu experienta si profesionalismul nostru va vor convinge ca esteticul poate sa devina realitate.
Pentru a crea spatii locative, industriale sau comerciale bazate pe nevoile si dorintele dumneavoastra si nu neaparat pe tendintele trecatoare, imbinand armonios simplitatea, proportia si confortul, va punem la dispozitie un pachet complet de servicii adaptate fiecarui proiect in parte.

Cine suntem?

 • Misiune

  Obiectivul nostru de baza este acela de a mari şi mentine continuu prestigiul pe piata serviciilor din domeniu, respectiv acela al constructiilor si amenajarilor interioare, astfel încat să fie satisfacute toate exigentele cerute de beneficiar, dar si cele legale, cerute de normativele in vigoare.
 • Viziune

  Pentru a furniza clientilor solutii complete si functionale la cel mai inalt standard calitativ, avem la baza principii riguroase în ceea ce priveste competenţa profesionala. Angajatii nostri sunt recrutati cu mare atentie, sunt constant instruiti, compania noastra având o politica de training sustinut. Personalul nostru este calificat si motivat, cu un ridicat nivel al conduitei profesionale si al comportamentului.
 • Strategie

  Ne aflam intr-un permanent proces de perfectionare, colaborare stransa cu arhitecti, designeri, ingineri de structura, firme materiale de constructii, furnizori de mobilier, tocmai pentru ca dumneavoastra să puteti beneficia de sustinere pe toata perioada colaborarii, cu un minim de efort din punct de vedere al timpului consumat.
 • Politica Ecologica

  In calitate de agent economic cu cadrul de activitate legat nemijlocit de mediul inconjurator, ne asumam raspunderea pentru lucrarile efectuate si consecintele ce pot urma in cazul actiunii sau inactiunii in dependenta de caz. Respectam cerintele ecologice excluzind din start posibile erori ce pot dauna mediului.

Prima decada - Start-up

Avind deja o experienta in domeniu de peste 5-8 ani, o echipa de specialisti in domeniul montajului gresiei, faiantei, mozaicii, granitului, marmurei, si nu numai, au hotarit ca pot oferi servicii de calitate intr-un grup separat - punind astfel bazele companiei de astazi. Ca si orice inceput a fost anevoios, dar datorita perseverentei de care am dat dovada si calitati oferite, astazi dam dovada de lider in domeniu.

2010

Dezvoltarea echipei de specialisti

Stabiliti pe piata serviciilor de constructie, si in special servicii de montare a gresiei si faiantei si a derivatelor lor, ne-am stabilit ca scop o dezvoltare continua, si anume a echiei de specialisti, atit in domeniul montarii suprafetelor, cit si in diverse ramuri ale constructiei. Astfel in echipa Teracota.md au aparut asa speialist ca electricieni, instalatori, zugravi, zidari, dar si alti mesteri si parteneri - impreuna ajungind la ceea cine suntem astazi.

2012

Implementarea noilor tehnologii

Odata cu extinderea in cadrul echipei dar si in gama serviciilor acordate, am extins si baza de date a partenerilor nostri. Datorita lor, am reusit sa asimilam si sa implementam inovatii atit in constructie cit si in montarea suprafetelor din gresie, faianta, mozaica, granit, marmura si multe alte domenii. Noile tehnologii si imbunatatiri in metodica de efectuare a lucrului, uneltelor - datorita partenerilor, ne ajuta sa indeplinim proiectele mai calitativ in termen pe cit se poate de scurt.

2014

Impunerea pe piata in calitate de LIDER in domeniu

Nu am inventat noi aceasta pozitie - ci au spus-o si continue s-o faca, clientii multumiti carora li s-au prestat serviciile noastre. Pozitie pe care am meritat-o cu multa sirguinta, ambitie, rabdare. Am muncit si am indeplinit dorintele fiecarui client in parte, pentru ca acum sa devenim lider in prestarea serviciilor de montare a gresiei si faiantei dar si in domeniul constructiilor. Pozitia o mentinem aceeasi pe piata mai departe, fiind gata mereu de a va indeplini doleantele Dumneavoastra.

2016
Dezvoltarea
Companiei

Dezvoltarea bazei de clienti

Odata aparuti pe piata, pe linga oferirea serviciilor, mizam mereu pe dezvoltarea bazei de clienti. Intotdeauna oferind servicii de calitate am pus accentul pe atragerea clientilor noi, dar si mentinerea celor existenti prin oferirea si informarea asupra noilor tehnologii ce pot fi implementate. Clientii multumiti ne-au recomandat, iar clientii noi ne-au "aplaudat"

2011

Largirea gamei de servicii acordate

Un eveniment la conclus pe altul. Cam asa s-ar numi fenomenul ce a avut loc in cadrul echipei Teracota.md, si anume datorita numarului mare de mesteri prezenti in echipa, am hotarit sa prestam noi tipuri de servicii din punct de vedere al specializarii. La general - aceast fenomen a stat la baza oferirii serviciilor de contructie de tip "la cheie".

2013

Extinderea pe piata constructiilor industiale

"Concurenta este motorul progresului." Acest motto ne-a motivat sa ne mentinem in cadrul unei piete destul de variata in domeniu, dar si sa infruntam greutatile aparute in cale. De aceea nu ne-am oprit la un singur tip de clientela, dar am hotarit sa intram siguri pe sine, pe piata constructiilor comerciale si industriale. Astfel am reusit sa ne impunem si in acest sector de piata. Detinem un portofoliu larg in domeniul constructiilor comerciale si industriale.

2015

Deschiderea oficiului in centrul orasului

Datorita dezvoltarii continue, adresarilor din partea clientilor existenti dar si pentru conlucrarea cu presupusii clienti, am reusit sa deschidem oficiul nostru un centrul capitalei, situat pe strada Bucuresti, 70/2, unde va asteptam cu noi propuneri si intrebari. Pina ceva timp in urma, oficiile erau situate in regiuni ale orasului mai greu accesibile, dar deja ne gasiti in centrul capitalei, intr-un oficiu elegant, cu un climat placut pe orice vreme, si cu o dispozitie si voie buna pentru fiecare client.

2017

Experienta

Am reusit sa va oferim o statistica pe arie de profesie in ceea ce priveste experienta specialistilor din cadrul echipei Teracota.md

 •  
  Aplicarea gresiei, faiantei granitului, marmurei si mozaicii
 •  
  Instalari, Electrica, Montaj, Timplarie
 •  
  Design Interior
 •  
  Constructie generala, Constructii comerciale si industriale

Statisticа Companiei

1062
*peste
Proiecte finisate
1200
*peste
Clienti Multumiti
85
*oficial
Angajati
20
*peste
Ani experienta

Membrii echipei Teracota.md

Beregoi Andrei

Beregoi Andrei

Director

Co-fondator al companiei dar si parte componenta a echipei Teracota.md. In competenta sa revine organizarea volumului de lucru si metodica indeplinirii proiectelor.

Igor Abilov

Igor Abilov

Director

Co-fondator al companiei. In competenta sa revine logistica proiectelor. Organizarea si sortarea materiei prime.

Manole Ludmila

Manole Ludmila

Contabil-Sef

Parte a ehipei Teracota.md. Functia de baza fiind organizarea si analiza din punct de vedere al contabilitatii. Rulajul surselor financiare si a salariilor.

Petru Onila

Petru Onila

Designer

Membru a echipei Teracota.md. Persoana ce elaboreaza atit conceptele, cit si designului viitoarelor proiecte spre realizare.